korydalloscity
κορυδαλλος δημαρχειο 960x640
ΕΚΛΟΓΕΣΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Στην σύνταξη έστειλαν οι Κορυδαλλιώτες τους «πρυτάνεις της Αυτοδιοίκησης»

Κοινοποίηση

Η εκλογική μάχη στον Κορυδαλλό έληξε με αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο τον Νίκο Χουρσαλά. Οι πολίτες του Κορυδαλλού κουρασμένοι από τους κατ’ επάγγελμα «σωτήρες» και «πρυτάνεις» της αυτοδιοίκησης· βαριεστημένοι από τους βερμπαλισμούς και τα κούφια λόγια πολιτικών προσώπων που το μόνο που έκαναν επί σειρά ετών ήταν να φροντίζουν για την προσωπική τους ευμάρεια, ανταποδίδοντας δυσανάλογα τα ελάχιστα στην πόλη και τους ανθρώπους της, έδωσαν μία ισχυρή εντολή στον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του προκειμένου να διαχειρισθούν τις υποθέσεις της πόλης στην επόμενη 5ετία.

Ομολογουμένως, το αποτέλεσμα αποτελεί ένα ισχυρό ράπισμα σε όσους έχοντας ως κίνητρο την ικανοποίηση της ιδιοτέλειας και της προσωπικής φιλοδοξίας, διεκδίκησαν την ψήφο των Κορυδαλλιωτών. Όμως, όσο και αν καλύψουν την ιδιοτέλειά τους πίσω από φραστικά πυροτεχνήματα περί «προσφοράς» και «αγάπης» για την πόλη, αργά ή γρήγορα, οι πραγματικές προθέσεις αποκαλύπτονται και λαμβάνουν την απάντηση που αρμόζει. Αλλοίμονο σε όσους δεν κατανοούν την αλλαγή και τις απαιτήσεις των εποχών…

Και –όπως δήλωσε ο Νίκος Χουρσαλάς-, πράγματι, το 61% είναι ένας αριθμός. Όμως, στην προκείμενη περίπτωση, είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο. Είναι η εντολή των πολιτών που θέλουν το καλλίτερο για την πόλη τους, είναι η αποτύπωση της βούλησης των πολιτών για βιώσιμες και αποτελεσματικές συνεργασίες των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης. Συνεργασίες από πολιτικές προσωπικότητες που τολμούν να κάνουν την υπέρβαση, νικούν την ματαιοδοξία της ανθρώπινης φύσης και συνεργάζονται εποικοδομητικά και αποτελεσματικά και παράγουν έργο ωφέλιμο και ουσιαστικό.

Οι Νίκος Χουρσαλάς και Γιώργος Δημόπουλος ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Και για αυτό οι πολίτες συσπειρώθηκαν γύρω τους και ανέδειξαν τον συνδυασμό τους νικητή με το αξιοθαύμαστο αυτό ποσοστό. Ο Κορυδαλλός, είναι σίγουρο ότι κατά την 5ετία αυτή θα κάνει αποφασιστικά βήματα «Μπροστά»!

Υ.Γ.: για την απόδειξη των γραφομένων και την αξιοπιστία της προ εκλογών, πρόβλεψής μας, παραθέτουμε τα τελικά αποτελέσματα:

Χουρσαλάς Νικόλαος

Κορυδαλλός Μπροστά

60,58

13.841

22

Χρήστου Στέφανος

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΞΑΝΑ

13,25

3.027

5

Παπουτσιδάκη Ελευθερία

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

13,16

3.006

4

Γουρδομιχάλης Γρηγόριος

ΠΟΛΙΤΕΣ μαζί για τον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

10,75

2.457

4

Σταματονικολός Γεώργιος

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ριζοσπαστική Προοδευτική Δημοτική Κίνηση

2,26

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γιώργος Δημόπουλος: Έργα Ανάπλασης ξεκίνησαν στην οδό Μπουμπουλίνας

«Σάρωσαν» νεαροί αθλητές Κορυδαλλιώτες στους αγώνες του ΣΕΓΑΣ

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού – Βρέθηκαν ναρκωτικά, αυτοσχέδια μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα

Κορυδαλλός: Κινδύνευσαν μητέρες και παιδιά από πυροβολισμούς – Στο νοσοκομείο τρία αγοράκια

Κοινωνικές Υπηρεσίες | ΙΝΕ ΓΣΕΕ | Δωρεάν Εξατομικευμένες Υπηρεσίες Eργατολόγων| Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, 17:00-21:00

Βασίλης Λάμπρου – Δύναμη Πολιτών: Ένα μεγάλο ευχαριστώ