korydalloscity
Ermis Koridallou Ampelakiakos 960x640
ΑΘΛΗΤΙΚΑΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣΝΕΑ

Με ηγέτη Τζανιδάκη ο Ερμής Κορυδαλλού 1-0 τον Αμπελακιακό

Κοινοποίηση

Το Πανεπιστήμιο δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) και ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας προχωρούν τις συζητήσεις για τη θεματολογία του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστήμιου στην πόλη μας, όπως προβλέπεται από το Μνημόνιο που υπέγραψαν ο Δήμαρχος Λάμπρος Μίχος και ο πρύτανης του ΠΑΔΑ Παναγιώτης Καλδής.

Η διαβούλευση αυτή είναι αναγκαία για να δοθεί η δυνατότητα στους δημότες της Αγίας Βαρβάρας να έρθουν σε επαφή με τη γνώση, με εκπαιδευτική εγκυρότητα και αρτιότητα. Γιατί όπως τόνισε ο Δήμαρχος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου «δεν θα μιλάμε για τη βυζαντινή αυτοκρατορία, κοιτάμε να λύνουμε επείγοντα θέματα: για την ισότητα των γυναικών, τη βία τον ανηλίκων, το διαδίκτυο και άλλα ζητήματα που μας απασχολούν. Και αυτά να διδάσκονται από άτομα που δεν κάνουνε ένα πέρασμα από εδώ για να τα ανταλλάξουμε φιλοφρονήσεις αλλά είναι εξειδικευμένο στον τομέα τους και σύντομα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση».

Την επιστημονική ευθύνη της οργάνωσης και λειτουργίας του Ανοικτού Πανεπιστήμιου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας θα αναλάβει ο Ιωάννης Κουμπούρος, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

πηγή dikaiosinisimera.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συναυλία  Μουσικών Συνόλων  Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας στο  Δημοτικό Κηποθέατρο

Αυξάνονται οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από 1ης Φεβρουαρίου

Σε πανελλαδική αποχή οι δικηγόροι για το φορολογικό νομοσχέδιο

Γ. Δημόπουλος: Οι αποθήκες του Δήμου μας, νοικοκυρευτήκαν, τακτοποιήθηκαν και απέσπασαν ήδη τα εύσημα από τους Ορκωτούς που πραγματοποίησαν ελέγχους!

Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν και τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Μείωση 0,1% στον δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία τον Μάρτιο