korydalloscity
1 53
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΛΛΑΔΑΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Συνελήφθη με 11 κιλά ηρωίνης και αφέθηκε ελεύθερος

Κοινοποίηση

Ούτε ένα ούτε δυο αλλά έντεκα κιλά ηρωινης βρήκαν αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης στον… Κορυδαλλό!

Πως βρέθηκαν από την Θεσσαλονίκη έξω από το σπίτι ενός 26χρονου Αλβανού; Μια πληροφορία που έφτασε στα γραφεία τους, έλεγε ότι ένα άτομο που ονομάζεται «Αλέξης» και μένει σε συγκεκριμένη διεύθυνση στον Κορυδαλλό διακινεί ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, κυρίως σε περιοχές της Δυτικής Αττικής. Οργανώθηκε επιχείρηση και ο νεαρός συνελήφθη μόλις βγήκε από το σπίτι του. Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένα σε θάμνους τα πακέτα των ναρκωτικών. «Αυτή η ποσότητα ηρωίνης αν έφτανε στις πιάτσες των τοξικομανών, και αφού ειχε υποστεί την ανάλογη νόθευση, θα μπορούσε να αποφέρει κέρδος πάνω από τριακόσιες χιλιάδες ευρώ» λέει αστυνομικός με μεγάλη εμπειρία σε υποθέσεις ναρκωτικών. Ο νεαρός φέρεται να παραδέχτηκε ότι ήταν χρήστης κάνναβης αλλά δεν ήξερε τίποτα για την ηρωίνη. «Δεν έχω καμιά σχέση με την ηρωίνη που βρέθηκε περιμετρικά του σπιτιού μου. Δεν είναι δική μου και δεν γνωρίζω πως βρέθηκε εκεί. Το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται εξωτερικά της αυλής του σπιτιού μου και εκεί μπορεί να έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε. Υποψιάζομαι ότι ενδεχομένως τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο μέρος από άλλα άτομα με τα οποία έχω προσωπικές διαφορές και οι οποίοι θέλουν να μου κάνουν κακό. Δεν θέλω να κατονομάσω κάποιον, καθώς δεν έχω στοιχεία σε βάρος συγκεκριμένου ατόμου, και επιπλέον φοβάμαι για τη σωματική μου ακεραιότητα».

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή με κακουργηματικές κατηγορίες. Ωστόσο, στο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την μη προφυλάκιση του νεαρού, αποτέλεσε θέμα συζήτησης μεταξύ διαφόρων δικηγόρων που ρωτούσαν να μάθουν το σκεπτικό των λειτουργών της δικαιοσύνης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 26χρονου, γνωστός ποινικολόγος Γιάννης Γλύκας, μιλώντας στο zougla.gr, έκανε λογο για «απόφαση της κυρίας Ανακρίτριας με την αντίστοιχη γνωμοδότηση της κυρίας Εισαγγελέως ως ένα ιστορικό βήμα αλλά και απάντηση προς πάσα κατεύθυνση!

Πολλοί άνθρωποι, κατηγορούμενοι, έρχονται αντιμέτωποι με στημένες δικογραφίες, όχι απαραίτητα με τη γνώση των διωκτικών αρχών. Έτσι και εδώ, η μεγάλη πραγματικά ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών «φυτεύτηκε» από επιτήδειους με σκοπό να εξασφαλιστεί σε κάποιον πραγματικό διακινητή είτε η ελευθερία είτε μια ελαφρυντική περίσταση! Ευτυχώς διεγνώστη έγκαιρα η απουσία αντικειμενικής σύνδεσης του πελάτη μου με τις ναρκωτικές ουσίες και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μανούσος Απόστολος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ”Κορυδαλλός Μπροστά”

Φωτιά τώρα στο Σχιστό

Εκλογές 2023: Αυτά είναι τα κόμματα που θα συμμετέχουν και αυτά που κόπηκαν

Πάνος Σκουρλέτης: Δεν πετύχαμε να μιλήσουμε για τα προβλήματα της κοινωνίας – Κανείς δεν έβαλε θέμα ηγεσίας

Νέα τιμολόγια ρεύματος στη χαμηλή τάση – Τι σημαίνουν οι τέσσερις κώδικες

P&G: Νέα Πάρκα Τσέπης σε Νέο Ηράκλειο και Κορυδαλλό