korydalloscity
B835a7ee 07a6 4af4 996e E98d2b310f4e (1)
ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ο Κατσαφάδος – Δωρεάν εξετάσεις για κρατούμενες!

Κοινοποίηση

Δωρεάν Προληπτικές Εξετάσεις για τις γυναίκες κρατούμενες σε Κορυδαλλό και Θήβα με παρέμβαση του Πειραιώτη Υφυπουργού Κώστα Κατσαφάδου 

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, μαζί με τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής, επισκέφθηκαν τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, επ αφορμής της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπογραφεί ένα μνημόνιο συνεργασίας με τη γυναικολογική κλινική «ΡΕΑ», για την παροχή δωρεάν προληπτικών γυναικολογικών εξετάσεων σε όσες κρατούμενες το επιθυμούν, από τα καταστήματα κράτησης Κορυδαλλού και Θήβας.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν δωρεάν εξετάσεις για την ανίχνευση του καρκίνου του μαστού, καθώς και ενημέρωση για τη σημασία της πρόληψης και της ορθής φροντίδας της υγείας.

Συγκεκριμένα εξετάστηκαν περισσότερες από 90 γυναίκες, ηλικίας άνω των 40, με δυο κινητές διαγνωστικές μονάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Κορυδαλλού: Διανομή Χριστουγεννιάτικου Βοηθήματος-Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας- Κάθε μικρή πράξη και ένα κοινωνικό αποτύπωμα συνεισφοράς!

Status Εκθεσιακή – Ανθοκομική Κορυδαλλός 13-28 Απριλίου 2024

Κορυδαλλός: Πυρκαγιά σε υπόγειο επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη

Κοινωνικές Υπηρεσίες Δήμου Κορυδαλλού | ΙΝΕ ΓΣΕΕ | Δωρεάν Εξατομικευμένες Υπηρεσίες | Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, 17:00-21:00

Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη φέρνοντας ζέστη διαρκείας: Ποιες περιοχές θα «σκεπάσει» – Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Σταμάτη Κραουνάκη