korydalloscity
κορυδαλλος χρηστου1 Αντιγραφή 1068x819
ΕΛΛΑΔΑΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα κρυφτεί ο Χουρσαλάς και θα αρνηθεί το debate που πρότεινε ο Χρήστου για τα μεγάλα θέματα του Κορυδαλλού;

Κοινοποίηση

Προεκλογικό αγώνα , δημοκρατικό , πολιτικά πολιτισμένο , με τους πολίτες στο επίκεντρο και πλήρως ενημερωμένους για ΟΛΑ τα μεγάλα θέματα της πόλης και τις θέσεις των διεκδικητών του δημαρχιακού αξιώματος της πόλης , επιθυμεί και επιδιώκει καταθέτοντας συγκεκριμένη πρόταση προς το δήμαρχο και τους άλλους συνυποψηφίους του , ο πρώην δήμαρχος και νυν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου , Στέφανος Χρήστου.

Στην παραπληροφόρηση , στη ψηφοθηρία, στη ” λάσπη”  και στον ευτελισμό της πολιτικής απαντά με δημόσιο διάλογο στην πράξη.

Και  καλεί τόσο τον κ. Χουρσαλά όσο και τους άλλους συνυποψηφίους του , σε debate, το οποίο εκτός δια ζώσης θα μπορούν οι πολίτες να παρακολουθήσουν και διαδικτυακά . Προτείνει δε να διεξαχθεί αρχές Σεπτεμβρίου.

Όχι “κοκορομαχίας” και ” αερολογίας” αλλά επί συγκεκριμένης θεματολογίας ( Φυλακές,λατομεία , περιβάλλον , παιδεία , υγεία , κοινωνική πολιτική , κυκλοφοριακό , απασχόληση , διαφάνεια , ανάπτυξη , απασχόληση κ.α).

Σ΄όσους δηλαδή τομείς ΟΦΕΙΛΕΙ ένας σύγχρονος και δημοκρατικός δήμος  να παρεμβαίνει , να ασκεί πολιτικές και να διεκδικεί -πιέζει , ακόμη και εάν ” δεν έχει” τυπικά αρμοδιότητες. Και όχι ο ρόλος του να είναι παθητικώς απέναντι στην όποια κυβέρνηση για να μη τη δυσαρεστήσει.

Οι απόψεις του επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά» και υποψήφιου Δημάρχου Κορυδαλλού, Στέφανου Χρήστου, για τη Δημοκρατία, τον πλουραλισμό, το διάλογο και τη διαφάνεια είναι γνωστές.

Στη σχετική επιστολή που απέστειλε σ΄όλους τους συνυποψηφίους του , ο κ. Χρήστου  τους καταθέτει μια ολοκληρωμένη-επεξεργασμένη πρόταση για το πως  να διεξαχθεί  η καινοτόμος αυτή πρωτοβουλία του.

Συγκεκριμένα προτείνει “μετά από μία εισαγωγή δύο λεπτών της ή του κάθε υποψήφιου, θα ακολουθήσουν ερωτήσεις του δημοσιογράφου – συντονιστή επάνω σε θεματολογία συγκεκριμένων ενοτήτων στις οποίες ερωτήσεις κάθε υποψήφια, -ος θα έχει τρία έως πέντε λεπτά στη διάθεσή του, για να απαντήσει:

1η Θεματική Ενότητα: Οικονομία – Ανάπτυξη – Απασχόληση

2η Θεματική Ενότητα: Φυλακές

3η Θεματική Ενότητα: Δήμος – Θεσμοί – Διαφάνεια

4η Θεματική Ενότητα: Υγεία – Παιδεία – Κοινωνικό Κράτος

5η Θεματική Ενότητα: Κυκλοφοριακό

6η Θεματική Ενότητα: Λατομεία – Περιβάλλον

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν μία ερώτηση ελεύθερης επιλογής προς όποια ή όποιον υποψήφια, -ο Δήμαρχο επιθυμούν, διάρκειας ενός λεπτού και απάντησης πέντε λεπτών, ενώ στο τέλος θα δοθεί η δυνατότητα σε κάθε υποψήφια ή υποψήφιο να προχωρήσει σε σύντομη καταληκτική τοποθέτηση πέντε λεπτών.

Είμαστε στη διάθεση όλων για διευκρινίσεις ή και βελτιώσεις της πρότασής μας και ευελπιστούμε ότι κανείς και καμία από τους υποψήφιους δεν θα αρνηθεί μία πρόταση η οποία θα συμβάλει στην καλύτερη ενημέρωση του Κορυδαλλιώτικου λαού και τη διαμόρφωση ενός δημοκρατικού, πλουραλιστικού πλαίσιου προεκλογικού διαλόγου” καταλήγει αναφέροντας στη σχετική του επιστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Αννα Π.Τζαβαλή στην Παράταξη του Νίκου Χουρσαλά

Πάνος Σκουρλέτης: Δεν πετύχαμε να μιλήσουμε για τα προβλήματα της κοινωνίας – Κανείς δεν έβαλε θέμα ηγεσίας

Καρδίτσα: Πτώση 16χρονου από τον 4ο όροφο ενώ εκτελούσε εργασίες στο μπαλκόνι του

Μωβ μέδουσες: Εμφανίστηκαν στις ελληνικές παραλίες – Τι κάνουμε αν μας τσιμπήσουν

Εκλογές 2023: Δωρεάν διόδια σε όλη τη χώρα – Μέχρι πότε θα ισχύει το μέτρο

Πρόσκληση