13.3 C
New York
04/03/2024
korydalloscity
64877177 2447701405457941 1112140068576821248 N E1701082655806
ΕΛΛΑΔΑΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Ανακοίνωση του Βουλευτή Β’ Πειραιά Μιχάλη Λιβανού: Ουδεμία εταιρική ή μετοχική σύνδεση έχω με τη λειτουργία του νεφρολογικού κέντρου «ΝΕΦΡΟΡΑΜΑ»

Κοινοποίηση

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία»της 19.11.2023 και της 26.11.2023, και της «Δημοκρατίας» της 20-21-22-25.11.2023, τα οποία με αφορούν και με αναφέρουν με παραπλανητικό και συκοφαντικό τρόπο, επισημαίνω και ξεκαθαρίζω τα εξής:

Ουδεμία εταιρική ή μετοχική σύνδεση έχω με τη λειτουργία του νεφρολογικού κέντρου «ΝΕΦΡΟΡΑΜΑ».
Οι επιχειρηματικές ενέργειες μελών της οικογενείας μου δεν με αφορούν, ούτε καν δύναμαι να τις γνωρίζω. Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη για τυχόν παραλείψεις ή ενέργειες τους.
Εάν ο συντάκτης του άρθρου, γνωρίζει στοιχεία περί οποιασδήποτε θεμιτής ή αθέμιτης οικονομικής συναλλαγής του εν λόγω κέντρου με το Ελληνικό Δημόσιο, εγώ ο ίδιος τον προκαλώ να απευθυνθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές.
Επίσης, ως προς την σύνδεση που επιχειρείται μέσω της διεύθυνσης του ιατρείου μου διευκρινίζω ότι συστεγάζεται σε ξεχωριστό χώρο σε οικογενειακό ακίνητο ιδιοκτησίας της μητρός μου, η οποία κατοικεί με τον πατέρα μου από το 1976 εκεί. Σε άλλον όροφο στην ίδια πολυκατοικία κατοικεί η οικογένεια του αδερφού μου. Τέλος σε σχέση με το email μου διευκρινίζω ότι ο πατερας μου, ηλικίας 79 ετών, δεν γνωρίζει τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το 2021 ενώ δεν ήμουν βουλευτής και κατά τη σύσταση του καταστατικού της εταιρείας έδωσε ως ηλεκτρονική διεύθυνση το δικό μου χωρίς να ερωτηθώ. Ως κάνει σε κάθε χρήση ενός email όπου του ζητηθεί εδώ και χρόνια. Άλλωστε είναι συνήθης πρακτική για πολλούς ηλικιωμένους που δεν γνωρίζουν την χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Καλοπροαίρετα θεωρώ ότι η ως άνω εφημερίδα έχει πέσει θύμα πεπλανημένης πληροφόρησης. Για το λόγο αυτό προβαίνω και στην παρούσα ανακοίνωση. Κατά τα λοιπά, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου, για την περίπτωση που συνεχιστεί η απρόκλητη από εμένα και όλως άδικη και αναληθής κατασυκοφάντησή μου, για ζήτημα που δεν με αφορά προσωπικά.
Καλώ τον υπεύθυνο της εφημερίδας και όποιον άλλον αναπαράγει τα ψευδή, παραπλανητικά και συνεπώς συκοφαντικά δημοσιευματα, να σταματήσει άμεσα τον πόλεμο λάσπης σε βάρος του προσώπου μου, στην αντίθετη δε περίπτωση, ‭ ‬θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των δικαιωμάτων μου έναντι οποιασδήποτε συκοφαντικής προσβολής.
Μιχάλης Λιβανός
Βουλευτής Β’ Πειραιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γ. Δημόπουλος: Εκατοντάδες Αγιοβασιλάκια στους δρόμους και τρενάκια και παιχνίδια και χριστουγεννιάτικη αγορά

Ο Κώστας Καραντώνης υποψήφιος με την παράταξη του Νίκου Χουρσαλά

Κοινωνικές Υπηρεσίες | ΙΝΕ ΓΣΕΕ | Δωρεάν Εξατομικευμένες Υπηρεσίες Eργατολόγων| Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, 17:00-21:00

Δήμος Κορυδαλλού: Διανομή Χριστουγεννιάτικου Βοηθήματος-Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας- Κάθε μικρή πράξη και ένα κοινωνικό αποτύπωμα συνεισφοράς!

Εκλογές αντιπροσώπων του Δ.Σ. Κορυδαλλού σε διαδημοτικούς οργανισμούς

Ο Κώστας Τασούλας θα επανεκλεγεί τη Δευτέρα Πρόεδρος στη Βουλή των… δύο ημερών